Kontakt os

...og lad os samarbejde om at skabe flere blomstrende arealer og dermed få mere liv i byen.

Vi kan forvandle alt fra gamle, nedslidte rundkørsler, vejrabatter og parkeringspladser til fællesarealer i boligforeningen. Derudover har vi løsninger som regnbede til håndtering af overfladevand på terræn. Lad os mødes til en uforpligtende snak om, hvordan Byblomster kan være et konkurrencedygtigt og klimavenligt alternativ til de traditionelle løsninger.

Vi glæder os til at høre fra dig!

_DSC4970-2

Mette Bue Lorentzen

Direktør

Mette er uddannet antropolog.
Hun tager sig af den administrative, strategiske og kreative udvikling af virksomheden. Det er også Mette, der lægger linjerne for formidling og borgerinddragelse i vores projekter. 

mette@byblomst.dk

_DSC5075-2

Anna Woge Sørensen

Landskabsarkitekt

Anna er uddannet landskabsarkitekt.
Hendes primære opgave er at udarbejde 1:1 visualiseringer af Christinas plantesammensætninger. Derudover laver hun grafik, landskabsdesign og projektering.

anna@byblomst.dk

_DSC5040-2

Carina Stobberup

Salgsansvarlig

Carina er uddannet i religionsvidenskab, nordisk sprog og kulturformidling.
Hun står for vores opsøgende salg og at finde samarbejdspartnere. Derudover sikrer hun en støt udvidelse af vores netværk med relevante interessenter. 

carina@byblomst.dk

_DSC5239-2

Christina Dolleris

Projektansvarlig

Christina er uddannet urban landskabsingeniør.
Hendes primære opgaver er at projektere plante-sammensætninger og udarbejde tilbud. Hun har kontakten til gartneriet og har styr på hvert projekts detaljer.

christina@byblomst.dk