Kontakt os

Og lad os tage en snak om, hvordan vi kan få et blomstrende samarbejde. Du kan fange os på både mail og telefon. 
Vi kommer også meget gerne forbi hos dig, for at præsentere dét vi kan, eller for at kigge nærmere på et konkret areal - ganske uden beregning.  

Vi glæder os til at sludre med dig!

Mette_Byblomst

Mette Bue Lorentzen

Direktør

Mette er uddannet antropolog.
Hun tager sig af den administrative, strategiske og kreative udvikling af virksomheden. Det er også Mette, der lægger linjerne for formidling og borgerinddragelse i vores projekter. 

mette@byblomst.dk

Lærke_Byblomst

Lærke Zebitz Kreiberg

Projektansvarlig

Lærke er uddannet anlægsgartner, jordbrugsteknolog og urban landskabsingeniør. Sammen med Christina og Anna har hun ansvaret for vores projekter, og hun sørger også for, at vi altid udvikler os og forbedrer os ifht. plantevalg, drift og projektering. 

laerke@byblomst.dk

Billedet biser Anna fra Byblomst i gang med at tage noter til et nyt projekt med klimasikring

Anna

Projektansvarlig

Anna er uddannet landskabsarkitekt. Hun arbejder tæt sammen med Lærke og Christina, så vi får lavet de helt rigtige plantesammensætninger og tilbud til vores kunder. Derudover har Anna en skarp æstetisk sans, og det er hende der laver alle vores visualiseringer og plantegninger, på vores større projekter. 

anna@byblomst.dk

Sissel_Byblomst

Sissel Holfelt Kristiansen

Salgsansvarlig

Sissel er uddannet handelsøkonom og har også en Professionsbachelor i International Handel og
Markedsføring. Sissel laver vores salg og netværksskabelse og hun sørger for, at vi får en masse gode snakke med kolleger i branchen. 

sissel@byblomst.dk

Christina_Byblomst

Christina Dolleris

Projektansvarlig

Christina er uddannet urban landskabsingeniør.
Hendes primære opgave er at projektere plantesammensætninger og udarbejde tilbud i samarbejde med Lærke og Anna. Og derudover sørger hun for, at vi har alle de rigtige arter og sorter i produktion på vores gartneri. 

christina@byblomst.dk