Hvem er vi?

https://byblomst.dk ejes og drives af:

Byblomst ApS

+45 2825 2783
info@byblomst.dk

Fussingsvej 8, 2. Øst
8700 Horsens

 

Hvilke personlige data indsamler vi, og hvorfor?

Vi indsamler tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du besøger.

Er du kunde hos os indsamler og behandler vi administrative oplysninger. Disse opbevares i 5 år iht. bogføringsloven, men kan opbevares længere, hvis vi vurderer, at de kan have betydning for senere opgaver.

Desuden indsamles oplysninger, der kontraktligt er nødvendige for at kunne udføre ydelser under Byblomst ApS's produkter.

Hvis du henvender dig til os på mail eller via en kontaktformular på hjemmesiden, gemmer vi dine oplysninger og indhold i mails med det formål at kunne kommunikere med dig fremadrettet og for senere at kunne dokumentere og følge op på korrespondancen.

Cookies

Indlejret indhold fra andre websteder

Sider på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis du som besøgende har besøgt det andet websted.

Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det pågældende websted.

Behandling & videregivelse

Vi har valgt at benytte eksterne databehandlere, herunder udbydere af software, website hosting, backup, sikkerhed og opbevaring. I sådanne tilfælde kan dine personoplysninger blive overladt til tredjepart, som behandler dem på vores vegne til de specifikke formål, som oplysningerne er indsamlet til.

Til administrative formål bruger vi i Byblomst ApS:

Regnskabsprogram: Dinero Regnskab ApS

CRM-system: Insightly Inc.

Software og e-mail: Microsoft Office 365

Sociale medier: Linkedin og Instagram

Website hosting: one.com A/S

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Hvis dine personoplysninger bliver overført til andre lande uden for EU/EØS og lande vil ´ tredjeparten i sådanne tilfælde forpligte sig til at overholde EU/EØS lovgivningen, f.eks. igennem tilmelding til Privacy Shield Framework, der vedrører dataoverførsler mellem EU/EØS og USA.

 

Hvilke rettigheder har du over dine data?

Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data vi har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet os. Du kan også bede om, at vi sletter alle personlige data, vi har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som vi er forpligtede til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

 

Sikkerhed

I Byblomst har vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

 

Indsigt i egne data

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: info@byblomst.dk

 

Klageret

Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.