Vores projekter

Her kan du se et udpluk af vores projekter, og klikke dig videre fra billede til billede,

for at læse historien om hvert enkelt projekt. 

Byblomster er velegnede i alle de arealer, som mangler farve og liv, og som er dyre at pleje. Det vil give værdi for mennesker og insekter, og frigive ressourcer hos de medarbejdere, som bruger tid på at pleje arealerne.

Resized_20180928_111207

Christiansfeld

I efteråret 2018 har Byblomst været med til at gennemføre et betydningsfuldt projekt på Genforeningspladsen i Christiansfeld med målet om at skabe et dynamisk staudebed til gavn for byens borgere og insektliv. Gennem et værdifuldt samarbejde er der blevet skabt en beplantning, der giver modspil til pladsens øvrige elementer og som skriver sig ind byens historie og fællesskab.

Vi-tilbyder

Vi tilbyder

Vi sælger pakkeløsninger med stedsspecifik plantesammensætning, og planter fra vores egen østjyske gartner. Derudover instruerer vi i beplantning og pleje, og formidler om projektet til lokalområdet. Arealet skal plejes med vanding ved etablering, og luges 5-6 gange det første år. Herefter begrænser plejen sig til 1 gang lugning og 1 gang nedklipning årligt. 

blomster-offentlige-arealer

Sådan gør vi

Opskriften bag et blomstrende, længelevende og driftbilligt areal er, at skabe den perfekte balance af dynamik. Vores Byblomstrende arealer skabes på et fundament af 22 års erfaring med stauder, kombineret med vores egne danske planter. Det hele krydres med en antropologisk formidling, netop for at sikre, at projektet tager afsæt i de mennesker, som det involverer. 

Lad os tage en uforpligtende snak om, hvordan vi kan skabe flere blomstrende arealer hos jer.

Ring til Mette: 2825 2783